Konferensbuss

Vår nya konferensbuss är redo för bokning. Fri offert.

Totalt 31 platser + Guidestol 17 personer kan sitta med ögonkontakt runt det stora bordet i bakdelen, vilket brukar vara mycket uppskattat av våra återkommande kunder.

Bussen är utrustad med många skärmar för visning av material från dator och liknande. Vi har valt 3 rader i bredd i bussen för bredare stolar med mycket högre komfort. Stolarna är av modell ROYAL AIR.

Toalett, trepunktsbälte, alkolås samt automatiskt brandsläckarsystem är självklart. Bussen är även utrustad med ett mindre kök med bl.a. kaffebryggare, micro, korvkokare m.m.

Som komplement till denna buss finns vår lilla konferensbuss med 24 platser

 

Vi är stolta och glada över att kunna erbjuda konferensbuss i vår fordonsflotta.

Ända sedan 1988 har vi kunnat erbjuda våra kunder detta sätt att resa med många återkommande nöjda kunder som resultat runt om i landet.

Att välja att ha en konferens på en buss kan vara en unik och givande upplevelse av flera anledningar. För det första, bussar erbjuder en mobil konferensmiljö som gör det möjligt att byta miljö och besöka olika platser, vilket kan öka kreativiteten och inspirationen hos deltagarna.

Åk på busskonferens med fokus på möten

Dessutom skapar en busskonferens en intim och sammanhängande atmosfär där deltagarna kan fokusera på mötet utan distraktioner. Det är också ett sätt att kombinera arbete med nöje, då du kan planera stopp vid intressanta platser eller sevärdheter längs vägen.

För företag som vill minska sin miljöpåverkan är en busskonferens en mer hållbar alternativ eftersom det minskar behovet av flygresor och ger en mer energieffektiv transport. En buss som drivs på fossilfritt bränsle är enormt klimatsmart!

Sammanfattningsvis kan en konferens på en buss ge deltagarna en annorlunda och minnesvärd upplevelse samtidigt som den främjar produktiviteten och kreativiteten, och det är ofta ett mer hållbart alternativ.

Kommunikation och nya möten med konferensbuss

Konferenser är av största vikt av flera skäl. För det första, de möjliggör effektiv kommunikation och informationsutbyte mellan deltagare. Det ger möjlighet att diskutera idéer, strategier och mål, och främjar samarbete.

Konferenser ger också en chans att utbilda och uppdatera deltagarna om de senaste trenderna och utvecklingar inom branschen. Dessutom stärker de teamet, ökar motivationen och skapar en känsla av samhörighet bland medarbetarna.

Vidare är konferenser en möjlighet att bygga nätverk och skapa affärsrelationer. De främjar också företagets varumärke och kan bidra till tillväxt och utveckling.

Sammanfattningsvis är konferenser viktiga för kunskapsdelning, samarbete, utbildning och affärsframgång. De är en investering i företagets framtid och ett medel för att hålla sig konkurrenskraftig i dagens snabbrörliga affärsvärld.

Vanliga frågor och svar

1.Kan man hyra er konferensbuss för resa till utlandet?

-Vi kör alltid efter kunds önskemål, korta som långa resor, inrikes eller utrikes spelar ingen roll och vi hjälper er gärna med era behov

 

  1. Kan man beställa catering till konferensresan?

Vi kan tillhandahålla enklare catering så som kaffe/the, vatten/läsk, frukt, frallor och enklare lunch. Ingen alkohol kan serveras då vi ej innehar utskänkningstillstånd

 

  1. Kan man boka er konferensbuss med startpunkt var som helst?

Det kan man absolut göra, vi kör helt efter kundernas önskemål. Lång framkörning medför såklart en högre kostnad. Är ni intresserade hjälper vi alltid till med snabb och kostnadsfri offert

 

  1. Vad kostar det att åka på resa med konferensbuss?
    Priser beräknas med flera olika variabler, bland annat hur länge man är på resa och hur läng sträcka resan avser. Vi erbjuder alltid fri offert och återkommer snabbast möjligt

 

  1. Vad finns det för utrustning när man bokar konferensbuss?

AV Uppkoppling med HDMI eller VGA för uppkoppling till bussens många skärmar så att samtliga kan se det material som skall visas under konferensen. Utöver detta är bussen även utrustad med Toalett, trepunktsbälte, alkolås samt automatiskt brandsläckarsystem är självklart. Bussen är även utrustad med ett mindre kök med bl.a. kaffebryggare och mikro.