Boka alla typer av bussresor i Getinge

Bussresor Getinge transporterar allt ifrån olika sorters föreningar så som hockeylag, fotbollslag, innebandylag men även dansföreningar och pensionärsföreningar.

Utöver föreningar så är det väldigt vanligt att företag hyr buss, allt från Kickoff till konferens kan vara på agendan.

Bussresor passar bra både till såväl nöje som nytta eller i bästa fall till både och när man förenar nytta med nöje. Julbord med personalen? Familjedag med personalen på Tivoli i Köpenhamn? Studiebesök på annat företag? Inga problem, vilka önskemål som än finns löser vi detta.

Skolavslutningsresa som återkommande happening

Skolklasser som vill åka på skolavslutningsresa är en återkommande happening som vi gärna hjälper till med varje år, kanske lockar det med äventyrspark eller varför inte en resa ut i Europa där man både får uppleva historia och kultur i ett annat land.

Vi tycker det är extra kul när kompisgäng och vänner på egen hand arrangerar resa och hyr in buss för att ta sig till sina roliga upptåg. I vissa fall en konsert på Ullevi, i andra fall kanske för att åka och spela curling eller gå på Oktoberfest. Inga uppdrag är konstiga för oss, vi har utfört och utför dagligen transporter med olika syften.

Hyr en buss till möhippa eller svensexa

Uppdrag som vi ofta får äran att hjälpa till med är bröllopskörningar. Att hyra buss för svensexa samt möhippa är ofta väldigt uppskattat, man får en trevlig resa till och från sina aktiviteter. På själva bröllopsdagen har vi ofta det stora förtroendet att få transportera bröllopsgäster och i vissa fall Bröllopsföljet.

Att vara bjuden på bröllop och slippa tänka på transporter är verkligen lyxigt tycker vi!

Vanligtvis transport från boende till kyrka, ni kan lämna era tillhörigheter i kyrkan under vigseln, bussen väntar nämligen kvar. Efter det transporteras bröllopsgästerna vidare till festlokalen för kvällen förväntansfulla och glada. När festen kommit till ett slut väntar bussen eller bussarna för transport tillbaka till boendet, kanske en avgång tidigt för de som är kvällströtta och en lite senare för de som är festglada.

 

5 vanliga frågor gällande bussresor:

  1. Vi önskar hjälp att boka övernattningar, aktiviteter och middag på vår resa, kan ni hjälpa till?

–Vi tillhandahåller endast buss och chaufför med där tillhöriga tjänster så som färjeöverfarter. Önskar ni hjälp med att göra ett helt reseupplägg har vi duktiga resebyråer som vi löpande samarbetar med. Ni får professionell hjälp att sy ihop hela uppläget och resebyrån tar därefter hjälp av oss med själva transporten.

2.Vi är en stor grupp på 350 personer som behöver hjälp med bussresa i Getinge, kan ni fixa det?

–Ingen grupp är för stor eller för liten, vi har fordon i olika storlekar och en enorm kapacitet att kunna hjälpa större grupper

3.Om vi har en egen chaufför, kan vi hyra endast bussen av er?

–Tyvärr kan vi inte hyra ut buss, detta kräver speciella uthyrningstillstånd och där tillhöriga försäkringar. Vi hjälper gärna våra kunder med bra priser på buss inklusive chaufför

4.Vi vet inte om vi har råd att åka på bussresa, vad kostar det?

–Priser beräknas med flera olika variabler, bland annat hur länge man är på resa och hur lång sträcka resan avser. Vi erbjuder alltid fri offert och återkommer så snart det är möjligt.

  1. Varför skall man välja buss?

–Bussresor Getinge är en populär transportform som erbjuder mångsidighet och bekvämlighet. De kan vara korta stadsresor, långa internationella äventyr eller bekväma transfers. Bussar är kostnadseffektiva och kan enkelt variera rutter och tjänster som tillgodoser olika behov och preferenser. Resenärer kan njuta av landskapet, möta nya människor och uppleva olika kulturer genom bussresor. Dessutom är det en tillgänglig transportlösning för människor i olika åldrar och med olika rörlighetsbehov. Våra bussar är tankade med HVO och erbjuder därför en väldigt miljövänlig transport som är helt fossilfri.